Тел. указател

Петър Пелов, ИТ Мениджър в Солитрон България, беше отличен в конкурса ИТ Мениджър на годината в категория „Eфективност“

Новини / Петър Пелов, ИТ Мениджър в Солитрон България, беше отличен в конкурса  ИТ Мениджър на годината в категория „Eфективност“


На 3 декември, в зала Средец, София Хотел Балкан, бяха отличени носителите на наградата „ИТ мениджър на годината“ за 2019 г. Конкурсът, който се проведе за дванадесети пореден път, се организира от ICT Media в лицето на сп. CIO и Клубa на ИТ мениджърите в България. Неговата цел е да отличи работата и авторитета на ИТ мениджърите в ръководството на фирмите и институциите в България, както и ефективното използване на информационните технологии.


По традиция наградите бяха раздадени в три категории – “Ефективност”, “Иновации” и “Мениджмънт”. Петър Пелов, ИТ Мениджър в Солитрон България, е отличен с приз в категория “Ефективност”. Той е  награден като мениджър с доказана ефикасност и пълноценност в работата и принос за повишаването на доверието и разпространението на информационните технологии. Направеното значителното подобрение на стабилността и сигурността на цялата инфраструктура доведоха до осезаемо подобрение в работата на ИТ системите на Солитрон и до съществено намаляване на Downtime на основните системи.  

Сравни