Тел. указател

Солитрон започва внос и дистрибуция на екосистемата на Xiaomi

Новини / Солитрон започва внос и дистрибуция на екосистемата на Xiaomi

Солитрон обнови портфолиото си с нова хитова гама. Продуктите от екосистемата на Xiaomi (Mi – “ми”) вече ще бъдат внасяни и продавани от дистрибутора. 

Xiaomi изповядва философията за продукти, които се отличават като произведения на изкуството в ежедневието ни“, за които избира само производители, които доставят изключително високо качество.

Посветени на кредото “иновация за всеки“, тези продукти от над 16 категории,   променят качеството на живот и го правят по-свързан, лесен и приятен. От Xiaomi казват, че са инвестирали първоначално в  повече от 110 компании, за да произвеждат тези продукти и да разширят основната гама от смартфони, смарт телевизори и смарт рутери. По-късно 28 от тях получават международни награди за дизайна на продуктите си, а част от тях са водещи стартъпи с впечатляващи продажби - над 100 млн долара, – като две имат милиард, още в 2016. 

По пътя на това начинание, основателят и CEO на Xiaomi Lei Jun, отделя две години за проучване и си поставя за цел да „промотира и развие китайското производство на ново качествено ниво на „произведено в Китай“, като нова концепция.   "Вместо просто да рискува като фирма, Xiaomi прави тези компании част от своя подход на производство на качествени продукти, споделяне на методологии и съществуващи ресурси, между които доставки, електронна търговия, маркетинг и брандинг“.

Кредото на компанията е “amazing products at honest prices”, които да правят живота ни по-добър по един умен и лесен начин. Философията, че смарт технологията не трябва да ни струва скъпо има за основа  обещанието на Xiaomi да държат печалбата си под 5%.

Първите продукти в екосистемата са били смарт гривната - Mi Band и мултикукърът. Сега гамата включва актуалния пречиствател на въздух, електрически скутер, колело, смарт гривни и часовници, смарт четка за зъби, смарт кантар, сглобяеми роботи, прахосмукачка–робот,  камери за видеонаблюдение с двупосочна връзка, екшън камери, ТВ бокс, рутери, безжични колонки, преносими батерии, смарт LED лампи, слушалки, лаптоп, мишки, играчки, куфари, раници и аксесоари. Активните устройства на Xiaomi в света вече са 115 милиона, а IoT платформата на Xiaomi e най-голямата.

Сравни