Тел. указател

Новият офис и шоурум на "Солитрон България" ООД получи благословия от свещеник и поздрав от малките музиканти от НМУ „Любомир Пипков”

Новини / Новият офис и шоурум на

Свещеник от софийския храм "Св. София" извърши водосвет в новия офис на "Солитрон България" ООД. С този символичен акт, Солитрон отбеляза нанасянето си в нов офис в София Еърпорт Център (SAC).

След въвеждането на на новата Онлайн партньорска платформа на Солитрон и реорганизирането на вътрешната структура на фирмата, преместването в една от най-добрите офис сгради в България е поредната стъпка, която компанията предприема, за да повиши нивото на обслужване на своите клиенти.

От Солитрон също се надяват, че високите стандарти за енергийна ефективност, на които SAC отговаря, ще позволят на компанията да оптимизират разходите си, както и да намали своя въглероден отпечатък.

След края на православната церемония, четирима ученици - Йосиф Шукеров, Илиан Гълъбов, Георги Димитров и Михаил Виденов - от Националното музикално училище "Любомир Пипков" сложиха подобаващ край на събитието като изпълниха произведения на Георг Фридрих Хендел, Джузепе Фарауто и Зигфрид Беренд пред екипа на Солитрон.

Сравни