Тел. указател

Солитрон България - най-добър value added дистрибитор на Dell EMC за Югоизточна Европа

Новини / Солитрон България - най-добър value added дистрибитор на Dell EMC за Югоизточна Европа

Солитрон България - най-добър value added дистрибитор на Dell EMC за Югоизточна Европа

На 12 април 2018 г. на официална церемония в Любляна, Словения, на Годишните награди DELL EMC Partner Awards, Солитрон България беше награден за най-добър value added дистрибитор на Dell EMC за Югоизточна Европа. Престижната награда получиха Калина Георгиева и Димитър Димитров, продуктови мениджъри на Dell EMC в Солитрон.

„За нас е чест, че спечелихме едно от най-големите отличия в конкурса! Този успех е резултат от труда и професионализма на екипа, а признанието от страна на Dell EMC още повече ни мотивира да продължаваме да ставаме все по-добри!“, сподели Ралица Килиан, Изпълнителен директор на Солитрон.

Партньорството между водещия дистрибутор на информационно и комуникационно оборудване в България Солитрон и IT компанията EMC датира от 2008 г.. В началото на 2017 г. Солитрон стана най-новият Value Added дистрибутор и обогати портфолиото си със сървъри и мрежово оборудване на Dell EMC. Сливането на Dell и EMC ги превърна в най-голямата частна IT компания в света, предлагаща End-to-End решения за своите клиенти - съчетаваща опита на Dell в разработката на сървърни и клиентски продукти и, експертизата на EMC в разработката на сторидж решения за ентърпрайз сегмента.

Солитрон е водещ български value added IT дистрибутор вече над 27 години и има в портфолиото си над 50 световни марки. Компанията умножи повече от два пъти и половина приходите си през последните шест години. През 2017 г. Солитрон регистрира ръст за шеста поредна година, като за 2017 са 8.7%. В резултат на тази експанзия и на професионалнотo покритие на всички канали на дистрибуция, Солитрон достигна 30% пазарен дял. В портфолиото си дистрибуторът предлага пълната гама хардуер, софтуер и услуги, необходими за всякакъв вид и големина решения за информационни и комуникационни системи.

Сравни