Тел. указател

Солитрон е единственият сертифициран Cisco Advanced Security дистрибутор в България

Новини / Солитрон е единственият сертифициран Cisco Advanced Security дистрибутор в България

Солитрон България разширява портфолиото си с интегрирани решения за сигурност и защита. Компанията е единственият в България Cisco Advanced Security Distributor.

Сертифицираният Presales екип на Солитрон е специализиран в областта на сигурността и осигуряване на информационна защита със Cisco цялостни решения. „Разбираме, че сигурността на бизнеса на нашите клиенти е изключително важен за тях и всички те търсят доверен партньор в лицето на дистрибутора. Затова инвестираме в нашия екип и тяхната експертиза. За нас е гордост да поздравим колегите, които преминаха успешно през всички етапи и изпити и заслужиха сертификата.“, коментира Ралица Килиан, Генерален директор на Солитрон.

Сертификацията Advanced Security на Cisco предоставя тествани, валидирани решения за сигурност, дава възможност за по-успешни сделки чрез кръстосани продажби и носи специални отсъпки за клиентите на Солитрон.

Стремежът за постигане на по-високо ниво на техническа експертиза и предоставянето на все по-модерни решения за нуждите на своите клиенти продължават да са фокус в дейността на Солитрон.

Вижте и промоцията за Security bundle, активна само за партньорите на Солитрон: https://solytron.bg/promotions/mrezhi-2/cisco-security-bundle-promotion-940

 

 

Сравни