Тел. указател

Солитрон вече e „McAfee Service Delivery Provider“ за SIEM и DLP

Новини / Солитрон вече e „McAfee Service Delivery Provider“ за SIEM и DLP

Уважаеми партньори,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Солитрон България ООД вече e сертифициран партньор, Доставчик на Услуги за SIEM и DLP решенията на McAfee!

Освен единствен дистрибутор за всички софтуерни и хардуерни продукти на McAfee за България, Солитрон разширява дейността си като Ви предлага и услуги.

„McAfee Service Delivery Provider“ специализацията е гаранция, че нашите сертифицирани технически специалисти, са с доказани умения за конфигуриране и внедряване на SIEM и DLP продуктите на McAfee.

В портфолиото от професионални услуги на Солитрон, освен пред-продажбени консултации за всички McAfee продукти, вече можете да поръчате и услуги по внедряване след продажбата на избраното от Вас и Вашият клиент Security Information and Event Management и/или Data Loss Prevention решение!

Възползвайки се от нашите професионални услуги, знания и достъп до екосистемата на McAfee, Вашите клиенти ще получат максимално ефективни и оптимизирани решения за информационна сигурност.

Екипът ни от професионалисти използва най-добрите практики в бранша и доказани методологии - за планиране, проектиране и внедряване на McAfee SIEM и DLP решения.

Солитрон е на Ваше разположение. Попитайте ни и ще отговорим заедно на нуждите на клиентите Ви и на днешните комплексни заплахи и атаки.

За повече информация и въпроси, пишете на Team_McAfee@solytron.bg

Сравни