Тел. указател

Solytron сменя доставчика си на куриерски услуги

Новини / Solytron сменя доставчика си на куриерски услуги

Уважаеми клиенти,

От 28.10.2013 г. Солитрон ще работи с нов доставчик на куриерска услуга - Орбит ЕООД. Във връзка с тази промяна, моля обърнете внимание на следните новости:

  • Пратките за цялата страна, изпратени от склада на Солитрон, ще бъдат получавани на следващ ден до 12:00 ч., независимо в коя точка на страната се намират, включително и в събота.
  • Дневните доставки (Градски куриер), когато стоката е изпратена от склада - същият ден до 17:00 ч.
  • При получаване на пратката, клиентът следва да я прегледа внимателно и в случай, че има някакви забележки, да ги отбележи в товарителницата, преди да се подпише, като прегледа реквизитите (включително час на доставката). Ако това не бъде направено, клиентът няма да има основание за претенции и рекламации.
  • Пратки, доставени в Солитрон СД за наша сметка, чрез куриерски доставчик, различен от Орбит ЕООД, няма да бъдат приемани.

Заявки за куриерска услуга по отношение на връщане на пратки за сметка на Солитрон ще се организират от отдел Логистика – Радослав Галев.

  • От страна на Солитрон за контакт: Радослав Галев – Отговорник транспорт, на телефон 02/ 960 23 75, мобилен 0893 50 70 62 и e-mail: radoslav_galev@solytron.bg
  • За уточнения по пратки и всякаква допълнителна информация, молим да се контактува с Организатора Работа с клиенти в Орбит ЕООД – Силвия Христова, на телефон 02/ 970 65 43, мобилен телефон: 0892 20 59 47 и e-mail: shristova@orbit.bg
Сравни