Тел. указател

Предимство и добавена стойност с Hewlett Packard Enterprise в портфолиото на Солитрон

Новини / Предимство и добавена стойност с Hewlett Packard Enterprise в портфолиото на Солитрон

От месец юли 2019 година Солитрон България отново е дистрибутор на мрежовите решения, системите за съхранение и обработка на данни и сървърите на Hеwlett Packard Enterprise.

HPE е лидер в категорията сървъри с наложилите се продуктови линии ProLiant, Synergy и Apollo (High-Performance Computing), като компанията предлага и широка гама от модели и решения при системите за обработка и съхранение на данни. В категорията „Мрежови решения“  нашите клиенти ще могат да разчитат вече и на Aruba Networks – компания на Hеwlett Packard Enterprise. Включването на HPE към портфолиото на Солитрон България дава предимство и добавена стойност на нашите партньори при различните проекти и разнообразните изисквания на крайните клиенти“ подчерта Златка Колева, Мениджър отдел Value в Солитрон. 

Партньорството ни ще спомогне да отговорим професионално на нуждите на все повече наши клиенти за реализиране на проекти с най-съвременни технологични решения от Hewlett Packard Enterprise” допълни Анна Иванова, мениджър Бизнес развитие и Търговски канали в Hewlett Packard Enterprise, управлявана от Селектиум. 

За Hewlett Packard Enterprise, управлявана от Селектиум:

Hewlett Packard Enterprise e глобален технологичен лидер, съсредоточен в разработването на интелигентни решения, чрез които клиентите на компанията могат да събират и анализират големи масиви от данни и да взимат безпроблемно решения по цялата верига – от периферията до облака. HPE дава възможност на своите клиенти да подобрят бизнес резултатите си и да увеличат оперативната си ефективност чрез въвеждане на нови бизнес модели и опит.  


Сравни