Тел. указател

Солитрон е новият дистрибутор на продуктите на DJI

Новини / Солитрон е новият дистрибутор на продуктите на DJI

Най-известният производител на дронове в света, DJI, вече е част от портфолиото на Солитрон България със своите най-популярните модели, сред които и добре известните безпилотни апарати DJI Phantom 3, Phantom 4 и DJI Inspire.

Освен очевидната употреба на дроновете DJI като платформи за любителска и професионална фотография и видеозаснемане, продуктите на компанията откриват нови възможности в дейности като картографиране, охрана на обекти, периметрова охрана, издирване и спасяване на хора, и, не на последно място, селскостопански дейности. Дроновете на DJI могат да бъдат използвани не само за наблюдение и охрана на селскостопански площи, но и за необичайни на пръв поглед дейност като например пръскане на посевите срещу вредители.

Сред продукти на DJI са също и системите OSMO (4к стабилизирани видеокамери) и Ronin (професионални системи за видеозаснемане с 3-осна, гимбал, стабилизация).

За повече информация, свържетете се с Вашият акаунт мениджър в Солитрон или с Георги Василев (georgi_vasilev[at]solytron.bg), продуктов на мениджър на DJI в Солитрон.

Сравни