Тел. указател

Солитрон е новият Value Added дистрибутор за сървъри и мрежово оборудване Dell EMC

Новини / Солитрон е новият Value Added дистрибутор за сървъри и мрежово оборудване Dell EMC

Солитрон България е новият Value Added дистрибутор за сървъри и мрежово оборудване на Dell EMC. Партньорството между двете компании беше обявено официално по време на традиционното събитие на Солитрон, посветено на PC пазара, което се проведе в Хисаря на 8 и 9 юни и премина под надслов: "Динамики в хардуер и софтуер категориите - 2017"

Петър Иванов, собственик на Солитрон България, и Мариела Икономова, Channel Manager в DellEMC, приветстваха всички над 150 гости на събитието и си пожелаха ползотворно сътрудничество.

Даниел Танасе, GCN Solutions Consultant в DellEMC Румъния, представи пред събралите се последните новости в портфолиото на марката и решенията на DellEMC за дейтацентрове, виртуализация и cloud computing.

Сливането на Dell и EMC ги превърна в най-голямата частна ИТ компания в света предлагаща End-to-End решения за своите клиенти - съчетаваща опита на Dell в разработката на сървърни и клиентски продукти и, експертизата на EMC в разработката на сторидж решения за ентърпрайз сегмента.

Сравни