Тел. указател

Солитрон представя Opzoon

Новини / Солитрон представя Opzoon

“Солитрон България” ООД има удоволствието да ви представи новата марка активно мрежово оборудване в своeто портфолио, Opzoon. Марката предлага на българския пазар Ethernet суичове от среден и висок клас, които успешно се конкурират с продукти от водещите производители на мрежово оборудване.

Щастливи сме, че имаме възможност да ви предложим висококачествено оборудване на достъпна цена, което използва добре познатия на интеграторите команден интерфейс от продуктите на други популярни марки.

Продуктова гама

Продуктовата гама на Opzoon включва 8, 24, 48 портови Layer 2 и Layer 3 суичове с енергийно ефективни PoE и PoE+ портове, Multi-VRF, 10/100/1000 access, GbE и SFP uplinks. Професионалният дизайн и пълният набор от функционалности предоставят на клиентите решения за малки, средни и големи по размер мрежи.

“Try and Buy” програма

Солитрон стартира партньорска програма “Try and Buy”, за да ви даде възможност да тествате новите продукти. Самото предлагане на продуктите на Opzoon ще отбележим и с атрактивни промоции за всички клиенти. За най-активните ще има допълнителни отсъпки.

Повече информация за историята и успехите на Opzoon може да намерите на сайта на компанията.

Сравни