Тел. указател

Солитрон представя Xiaomi

Новини / Солитрон представя Xiaomi

”Солитрон България” ООД вече е официален дистрибутор на една от най-бързо развиващите се технологични компании в света – Xiaomi.

Xiaomi е основана през пролетта на 2010 като софтуерна компания, ръководена от Лей Цзюн. Преди да пусне своя собствен смартфон през 2011 г., той създава MIUI, един от най-популярните потребителски интерфейси за операционната система Android. Оттогава Xiaomi е на водеща позиция в световния пазар на смартфони. Компанията продава повече от 7 милиона през 2012 г., 18 милиона през 2013 г. и 61 милиона през 2014 г.

Униĸaлнoтo пpи Хіаоmі e, чe ĸoмпaниятa предлага тeлeфoни c мнoгo виcoĸo ĸaчecтвo нa изpaбoтĸa и въpxoви xapaĸтepиcтиĸи нa изĸлючитeлнo aтpaĸтивни цeни. Технологичната компания е създала и работи по бизнес модела “Триатлон”, съставен от широк спектър от хардуер, множество интернет услуги и високоефективна офлайн търговска мрежа, наречена “нов ритейл”.

 

С присъствие в над 40 страни и региони, Xiaomi е на път да се превърне в глобална марка, позната в целия свят.

 

Партньорите на Солитрон могат да се запознаят с продуктите, част от които вече може да намерите на склад при нас, както и в каталога ни на www.solytron.bg

 

За повече информация, свържетете се с Вашия акаунт мениджър в Солитрон или с Димитър Генов (Dimitar_Genov@solytron.bg), продуктов мениджър на Xiaomi в Солитрон.

Сравни