Тел. указател

Висококачествени карти памет на Samsung са новото допълнение в гамата на Solytron

Новини / Висококачествени карти памет на Samsung са новото допълнение в гамата на Solytron

От април тази година, Solytron е официален дистрибутор на последното поколение карти памет на Samsung Electronics. Световният лидер в производството на компютърна памет, предлага на своите клиенти нова серия мемори карти със значително по-висока надеждност, скорост и "плътност" от предшествениците им. Всяка от новите карти отговаря и на стандартите на Samsung за издържливост, което значи, че има висока устойчивост срещу намокряне, удар, магнитни вълни и рентгеново лъчение, както и срещу колебания в температурата.

Професионалните версии на новите модели - серията Pro - покриват изискванията за UHS-1(това означениe показва, че картите поддържа максимални скорости на четене и запис от 104 MB/s ) и предлагат до 64GB обем за съхранение на данни. Останалите 64-гигабайтови модели от сериите Pro и Standart също се възползват от последните новости в полупроводниковите технологии, за да достигнат скорости на четене и запис от 80MB в секунда, което ги прави около 4 пъти по-бързи от предишното поколение.

Факторът, които подтикна Samsung да разработи карти с толкова високите скорости и големи обеми са бурноразвиващите се мобилни комуникации. Новите продукти на корейския гигант са в крак с увеличаващата се скорост на мобилния интернет и фактът, че все повече потребители предпочитат да консумират висококачествено съдържание като например HD видео директно през мобилните си устройства.

Сравни