Тел. указател

Circuit - по-добрият начин за работа

Новини / Circuit - по-добрият начин за работа

Мобилността е фундаментална

Тестът на всяко приложение за сътрудничество е как се изпълнява за мобилните клиенти.

Интернет връзка с браузъра е всичко, от което се нуждаете за достъп до Circuit. Или просто използвайте устройството си с iOS или Android.

Трябва да излезете по средата на срещата? Просто плъзнете разговора от едно устройство на друго. Всичко е лесно и всичко е сигурно.

Това е просто по-бърз и по-лесен начин за свързване, сътрудничество и споделяне на информация, когато сте в движение.

Circuit е отворен за интеграция - така е лесно за вас да работите в едно приложение, докато IT планиращите, могат гъвкаво да посрещнат нуждите на бизнеса, без да прескачат планини.

  • Направете и получете PBX повиквания от вашия Circuit client
  • Осъществявайте достъп до своите лични или фирмени Exchange контакти
  • Споделяйте документи, съхранени в приложения като google.com
  • Свържете вашите Outlook срещи и имейли с Circuit разговори

Създайте свои собствени plug & play разширения с всички видове решения за бизнес, документи и съобщения. Приложните програмни интерфейси (Circuit API) са достъпни и безплатни за всички независими доставчици на софтуер, разработчици и системни интегратори на developers.circuit.com.

Сигурност в Облака

Ние в Unify разбираме колко е важна за вас поверителността, целостта и наличността на вашите данни и усърдно изградихме мерки за сигурност в нашите процеси, центрове за данни и приложения.

Разработихме рамка за управление на сигурността според ISO27001 и всичките ви разговори с други потребители на Circuit са криптирани и защитени.

Множество нива на защита предпазват достъпа до Circuit. Това включва защитни стени, допълнени от вградената сигурност на приложението Circuit, които защитават информацията и ограничава достъпа на нарушителите.


Обаждане в Circuit

Срещите лице в лице са лукс в наши дни. Но висококачественият глас и HD видеото на Circuit правят срещите съвсем естествени.

Споделяне с Circuit


Влезте всички на една и съща страница - буквално. Споделете документ или направете демонстрация, като използвате нашия лесен инструмент за споделяне на екрани.

Прехвърляне на обаждания 


Не се намирате на бюрото си 24/7? Няма проблем! Плъзнете разговора от компютъра към телефона си, без да изпускате ритъма. Всички функции от стационарния ви телефон все още работят, за да можете да си сътрудничите в движение.

Поставяне на Етикети в Circuit


Начинът, по който организираме и оптимизираме съдържанието, тъй като то нараства, се различава значително при отделните хора. Circuit ви позволява да получите бърз достъп до най-важното съдържание чрез проста, но мощна система за етикетиране.

Надграждане на Circuit


Веригата може лесно да бъде персонализирана чрез разширения и нарастваща гама от API. Те позволяват на Circuit безпроблемно да се свързва с други приложения.

Защо хората харесват Circuit


Circuit е вашето цифрово работно пространство в облака. Единственото приложение, което носи изцяло ново ниво на комуникация и сътрудничество на почти всяко бизнес приложение или комуникационна система във вашето предприятие.

Сравни