Тел. указател

Cisco предоставя безплатни лицензи за онлайн платформи

Новини / Cisco предоставя безплатни лицензи за онлайн платформи

Глобалната криза и наложените извънредни мерки, предизвикани от разпространението на Covid-19, поставят сериозен въпрос пред всеки бизнес независимо от размера му - от заетите на свободна практика и предприемачите, през малките фирми до големите корпорации. 

Колко сме зависими все още от познатите форми на заетост? Появата на коронавируса поставя пред огромен риск служители и клиенти - и дори застрашава самото оцеляване на бизнеса в тези несигурни времена. След грижата за здравето на служителите компаниите се тревожат за устойчивостта и бъдещето на своята дейност. Поради това в света на бизнеса "да си останеш вкъщи" значи "да работиш от вкъщи"


Във връзка с това Cisco предоставя безплатни лицензи за 3 (три) от своите онлайн платформи:

- Cisco Umbrella – защитен „чадър“ с лесна и бърза инсталация, която предпазва системите ви навсякъде. Cisco Umbrella предлага гъвкава, базирана в облак система за сигурност, достъпна за вас по всяко време. Cisco Umbrella комбинира множество функции за сигурност в едно решение, така че да можете лесно да разширите защитата до устройства и места които желаете. Тъй като Umbrella се доставя от облак, това е най-лесният начин да защитите потребителите си навсякъде за минути. Cisco увеличава безплатния лимит на ползване от настоящите си клиенти, но добавя и безплатен лиценз за нови клиенти.

- Duo Security - позволява на компаниите да идентифицират потребителите и надеждността на устройствата преди да се осигури достъп до приложенията. Платформата Zero-trust Duo Security минимизира възможността за проникване в системата. И при тази опция лимитът за ползване на съществуващите потребители е увеличен, а новите потребители получават безплатен лиценз.

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client - позволява свързаност и работа със служебни лаптопи и мобилни телефони като същевременно потребителят контролира напълно достъпа. С промените, продиктувани от разпространението на вирус в световен мащаб, Cisco дава възможност на съществуващите клиенти да увеличат броя на служителите, които могат да се свържат с мрежата, както и безплатен лиценз за нови потребители.


Предложението ще е валидно до 01.07.2020г.

За повече информция можете да се свържете с Вашият акаунт мениджър в АЛСО България.

Целият материал можете да прочетете в "Дневник".

Сравни