Тел. указател

Нови Cisco Meraki устройства

Новини / Нови Cisco Meraki устройства

Cisco Meraki добавя нови устройства в своето портфолио – MR безжични решения и MV умни камери.
Новите MR модели поддържат Wi-Fi 6 и са допълнение към безжичното портфолио на Cisco Meraki.
Заедно с това, новите MV модели камери и функционалности отговарят на изискванията за изграждане на специфични tailor-made решения.

Meraki Wireless

Новите 3 модела облачно-базирани 802.11ах (Wi-Fi 6) точки за достъп са MR36, MR46 и MR56. Те поддържат до 4х капацитета на стандартните 802.11ас точки за достъп.
Наред с това, 6тото поколение Wi-Fi се използва в редица гъсто населени пространства, като търговски центрове, големи офиси, аудитории.
Моделите разширяват портфолиото от Wi-Fi 6 продукти на Cisco Meraki, и заедно с това отговаря на изискванията от висока производителност.
Разполагат с upstream MU-MIMO и OFDMA , което адресира именно безжичните места с висока гъстота и голям трафик, като:
VoIP-насочени мрежи, събития на живо, стадиони, университети, корпоративни офиси. MR36 е и първата основна точка за достъп с
2x2 Wi-Fi 6 от портфолиото на Cisco, насочена към всички организации, на които предстои миграция и ъпгрейд към Wi-Fi 6 стандарта.+

Повече информация - вижте тук

Meraki Smart Cameras

2 са новите модели в умните камери на Meraki – MV22X и MV72X – и двата с двойно по-голям капацитет за съхранение , в сравнение с MV22 / MV72.
Допълнителният капацитет позволява по-голям избор на настройки и решения, когато основен фактор е качеството. С възможностите си за запис
до 90 дни на видео поток 24/7, новите модели отговарят на изискванията за съхранение на видео съдържанието. Камерите могат да записван
с качество 4 MP резолюция за допълнителни детайли и идентификация на обектите. 

Наред с това останалата част от портфолиото от камери се актуализира, с поддръжка на BLE сканиране чрез API през пролетта на 2020 г.
Видео стените ще поддържат множество MV32 панели, което ще позволи лесен и удобен преглед на това какво се случва от всички ъгли. 

За повече информация - вижте тук 

Сравни