Тел. указател

Нови имена за услугите на Microsoft

Новини / Нови имена за услугите на Microsoft

Уважаеми партньори, 

Microsoft обяви, че от 21 април влизат в сила промени в имената на някои продукти (описание на промените и продуктите ще
намерите по-долу в този бюлетин).

Повечето публични ресурси на Microsoft  ще бъдат своевременно актуализирани, а други, включително описания на услуги и маркетингови материали, ще се актуализират с течение на времето. Промените се отнасят за всички канали и програми за закупуване.  

Ние от ALSO, също работим за внедряване на тези промени, спрямо изискването до 21 април, които включват промени в имената на продуктите в ALSO Cloud Marketplace, нашата партньорска облачна платформа за продажба на услуги.

 

Някои ресурси няма да се актуализират до тази дата, но ще създадем допълнителни, за да подкрепим партньорите си. Също така ще Ви предоставим маркетингови материали, за да подпомогнем трансфера на информация към Вашите клиенти.


Какво ще се промени:

Какво няма да се промени:

  • Идентификационните номера на продуктите (Products’ SKU) и идентификационните номера на офертите (Offer ID) ще останат същите; 
  • Ценообразуването ще остане същото както за всички канали, така и за програмите за закупуване; 
  • Характеристики на продукта и права за използване; 
  • Всички програми за стимулиране на продажбите за всички канали и програми за закупуване, ще се прилагат, както до сега.  


Ако имате въпроси относно промените в имената на продуктите, моля, не се
колебайте да се свържете с Вашия търговски представител или нашата поддръжка

Сравни