Тел. указател

Acer Reliability Promise

Новини / Acer Reliability Promise

Проектирани и тествани да издържат, машините на Acer въплъщават в себе си най-новите технологии, за да устоят на предизвикателствата от всекидневието на бизнеса. Това качество даде повод на Acer с гордост да представи обновената програма Acer Reliability Promise за всички професионални продукти.

Успешно представената през изминалата година, програма е с нови, още по-атрактивни условия за клиентите на марката. Създадена за крайни потребители, физически и юридически лица, програмата е част от дългосрочната и стратегическа инвестиция на компанията в сегмента на бизнес продуктите.

Чрез закупуването на професионален продукт Acer в периода от 1-ви май до 31-ви декември 2015 г. и регистрацията на същия в рамките на 30 дни, получавате право да изискате 100% от платената от вас сума, ако вашето Acer устройство се развали и претърпи гаранционен ремонт в рамките на първата година.

В Acer създават своите продукти с най-добрите компоненти в класа си, което им гарантира революционна производителност, надеждност, сигурност на данните и енергийна ефективност, без компромиси.

Крайните клиенти могат да се възползват от програмата и да заявят желанието си за възстановяване на пълната стойност - 100% от заплатената сума за закупения приложим ACER продукт, в случай че е показал техническа неизправност и претърпи гаранционен ремонт в рамките на първата година.

Програмата е изключително подходяща и за клиенти с интерес към закупуване на повече от едно устройство, тъй като дава възможност за регистрация на до 50 приложими продукта, като покрива всеки един от закупените поотделно. Тази промоция е валидна за следните посочени продукти, закупени в периода от 1-ви май 2015 г. до 31-ви декември 2015 г. включително:

  • Ноутбуци от серията TravelMate;
  • Ноутбуци от серията Aspire S7 със заводски инсталирана PRO OS;
  • Десктоп конфигурации от серията Veriton;
  • Монитори серия B6;
  • Проектори серия P5 и P7;
  • Таблети Acer с Windows Pro операционна система;
  • Таблети Acer с Windows Pro операционна система.

Aктуалният списък на приложимите продукти по парт. номера, можете да откриете на страницата на програмата.

Сайтът на програмата е адаптиран на Български език с улеснена за нашите клиенти регистрация на продукта в няколко стъпки и опростено подаване на заявка.
Не пропускайте изключителната възможност да защитите вашата инвестиция закупувайки професионален продукт от Acer. Регистрирайте вашето устройство в Acer Reliability Promise.

*Приложими са общите условия на програмата ACER Reliability Promise

Сравни