Тел. указател

Avaya IP Office 9 идва с поддръжка на двойно повече потребители и преференциални цени за ъпгрейд

Новини / Avaya IP Office 9 идва с поддръжка на двойно повече потребители и преференциални цени за ъпгрейд

Avaya представи обновена версия на решението си за бизнес колаборация - Avaya IP Office, която е пригодена към нуждите на вашия бизнес.

Най-значимото подобрение в новата версия е двойно увеличеният брой потребители, които IP Office поддържа. Една инстация на системата за колаборация, вече може да обслужва до 2000 потребителя, а броя на участници в едновременен конферентен разговор е увеличен до 256. Компаниите с клонова мрежа, вече ще могат да използват Aavaya IP Office, за да обединят управлението на IP телефонни централи в до 32 различни свои офиса.

Сред нововъведенията са още и възможността за виртуализация. Поддръжа се VMware vSphere, версии 4.x и 5.x. Опростен и подобрен е софтуера за управление както и мобилните и видео комуникации.

Заедно с представянето на новата версия, дойде и новината, че Avaya предлага преференциални цени за ъпгрейд на тези своите клиети, които искат да подменят съществуващата си централа с нова Avaya IP Office.

За повече информация относно предлаганите отстъпки, може да се обърнете към оторизираните дилъри на марката, както и към екипа на Solytron.

Сравни