Тел. указател

Circuit от Unify разширява дейността си в над 30 държави

Новини / Circuit от Unify разширява дейността си в над 30 държави

Unify - един от водещите световни доставчици на комуникационни услуги и софтуер, ще започне да предлага своята платформа за корпоративни комуникации, Circuit, в над 30 държави.

Circuit прави революция в корпоративните комуникации като предоставя на своите клиенти висококачествен глас, видео, управление и редактиране на документи в реално време, чат, съобщения и споделяне на файлове в един комуникатор, достъпен от всяка точка на света. Компанията е помислила и за своите партньори, които със Circuit получават лесен достъп до пазара на "софтуер като услуга" (SaaS).

Именно „създаването на нови източниците на приходи за партньорите е и една от основните цели“ на компанията, наследник на Siemens Enterprise Communications, според Джон Причард, Изпълнителен вицепрезидент на световните канали за дистрибуция в Unify.

Circuit всъщност e част от цялостна екосистема от решения, които обединяват корпоративните мрежи, устройства и приложения в една платформа за съвместна работа и общуване и са причината за успеха на компанията. Unify доставя над 75% от решенията за комуникация на компаниите от Fortune Global 500. Наскоро приложението получи и международно признание. Circuit беше отличен с наградите "Продукт на годината" от TMC и WebRTC World. Може да тествата Circuit безплатно за 30 дни тук.

Unify и официалният дистрибутор и представител на българския пазар "Солитрон България" ООД ще работят съвместно, за да направят решенията на Unify още по-достъпни и популярни за клиентите в България.


View on YouTube

Сравни