Тел. указател

Cisco Meraki, следващото поколение switching

Новини / Cisco Meraki, следващото поколение switching

Meraki от гръцки означава “Да създаваш нещо с душа и страст”, името изразява желанието на техническия екип да разбира нуждите на клиентите и да създава най-добрите и ефективни решения.

Cisco придобива Meraki през 2012г. и формира ново звено Cloud Networking Group, което има за цел да предоставя на клиентите скалируемо, лесно за употреба и управление решение за тяхната мрежова инфраструктура. Инвестициите в разработки и проучвания за създаването на следващо поколение cloud-управляемо мрежово оборудване дават резултат и в момента Meraki е напълно завършено решение с възможност да управлява хиляди суичове, AP-та и защитно оборудване.

Портфолиото на Meraki включва Wireless LAN, Ethernet суичове, защитни устройства и управление на мобилни устройства, създадени, за да се справят с предизвикателствата все повече ориентираните към приложения мрежи. Администраторите получават статистика и информация за използваните приложения, потока от посетители и много други, това превръща Meraki в предпочитано решение за над 10 000 клиенти по света от различни сфери на бизнеса. Солитрон има удоволствието да ви предложи портфолиото на Meraki и с това да допринесе за подобряване на Вашата инфраструктура и бизнес.

Сравни