Тел. указател

Dell EMC подкрепи конкурса Entrepregirl v4.0 за момичета-предприемачи

Новини / Dell EMC подкрепи конкурса Entrepregirl v4.0 за момичета-предприемачи

Водещата технологичната компания Dell EMC беше сред генералните партньори на конкурса за млади момичета предприемачи - Entrepregirl v.4.0, организиран от Български център на жените в технологиите (BCWT).
Събитието се проведе за четвърта поредна година и премина повече от успешнo. В него се включиха 29 момичета, които се осмелиха да разкажат на света за своите идеи и показаха, че и те са носители на промяна.
Конкурсът е единственият по рода си в Европа и насърчава женското предприемачеството от 16 до 25 годишна възраст. Провеждането му бе подкрепено от организации като Български фонд за жените, Start It Smart, Асоциацията на българските лидери и предприемачи - ABLE, Junior Achievement Bulgaria, DEV.BG, Founders Institute и The Business Institute, SAP.

Наградите в конкурса Entrepregirl включват стипендия за Marketing Management Master Class, програма на Бизнес институт (The Business Institute), специална стипендия в сезон 7 на Start It Smart Pre-Accelerator, ваучер за образователен курс по избор, предоставен специално от Junior Achievement Bulgaria, Design Thinking сесия, организирана специално за десетте финалистки от партньорите ни от SAP, стипендия за момиче с технологична идея в новия сезон на пре-акселераторската програма на Founder Institute, подсигурена от тях, както и много нови запознанства, положителни емоции и не на последно място - ценна и градивна обратна връзка.

Сравни