Тел. указател

HTC U Play: За ТЕБ, забавния

Новини / HTC U Play: За ТЕБ, забавния

Това е HTC U Play. Игрив телефон, който перфектно стои в ръката ти.

Отразява ТЕ
Блесни с 5.2” смартфон, създаден, за да ТЕ отрази най-добре Нов, красив обтекаем корпус с 3D контур Лъскавата, симетрична, заоблена стъклена конструкция1 отразява перфектно светлината Цветовете от естествени минерали се наслояват, за да добавят дълбочина и блясък от всеки ъгъл Полираната повърхност се огъва и се съчетава безпроблемно в страничната част на телефона Обърнали сме внимание на всеки детайл.

Учи се от теб U
HTC U Play идва с HTC Sense Companion2 Персонален спътник, който винаги се учи от теб Идва с вградено гласово разпознаване Той може да отговаря на гласа ти – кажи една дума, за да го управляваш, приемай или отказвай разговори, отлагай или спирай аларми, изпращай съобщения и дори получавай хендсфри навигация. Той те познава – и е направен, за да се развива и да те опознава все повече с течение на времето.

Слуша ТЕ
Вътрешното ухо на всеки човек е уникално както са и неговите пръстови отпечатъци HTC USonic4 анализира вътрешното ти ухо с подобен на сонар имулс и адаптира звука за теб Все едно имаш аудио режисьор в телефона си Мини микрофони следят отражението на звука в ушите ТИ Един е за лявото, друг - за дясното ухо Анализира отразените звуци, за да оптимизира слушалките специално за теб Сега вече можеш да чуваш детайли, които досега не си улавял Дали си в библиотеката или на парти, твоите слушалки се приспособяват в зависимост от нивата на шума около теб.

Показва най-доброто от ТЕБ
Прави си брилянтни селфита както винаги си искал Предната камера лесно превключва от 16MP към UltraPixelTM5 Така може да избeрeш несравнимата светлочувствителност * на UltraPixel - или високата резолюция 16MP в зависимост от нуждите ти. Основната камера 16MP прави снимки с по-малко размазване, по-бързо фокусира и гарантира по-добри снимки през нощта. Защото ти в никакъв случай не искаш да пропуснеш перфектния момент.

HTC U Play
Перфектна симетрия Изящно тънък Притежава HTC Sense Companion, HTC USonic адаптивно аудио с 3D заоблен стъклен корпус Създаден, за да ТЕ отрази най-добре – the #BrilliantU Очакваме модела В България през март в следните цветове: BrilliantBlack, IceWhite, SapphireBlue.

 

99HALY016-00  HTC U Play Brilliant Black+Clear Case Cover

99HALY017-00  HTC U Play Ice White+Clear Case Cover

Сравни