Тел. указател

HTC U Ultra: Всичко е за ТЕБ

Новини / HTC U Ultra: Всичко е за ТЕБ

Представяме HTC U Ultra. Създаден за ТЕБ, брилянтния.

Отразява ТЕ
С нови красиви 3D контури, обтекаема повърхност, специално създадена, за да ТЕ отразява най-добре Лъскава, симетрична, стъклена конструкция1 със заоблени форми отразява красиво светлината Цветът от естествени минерали са наслагва, за да добави дълбочина и блясък от всеки ъгъл Полираната повърхност се огъва и се съчетава идеално в страничната част на телефона Всичко това позволява телефонът перфектно да се сгуши в ръката ти.

Учи се от ТЕБ
Представяме HTC Sense Companion Персонален спътник, който винаги се учи от ТЕБ Предлага ти да се облечеш топло и да тръгнеш по-рано от работа в снежен ден Или ти напомня да го заредиш, ако почувства, че се нуждаеш от повече енергия, докато се прибереш у дома. И дори ти предлага перфектен ресторант, ако пътуваш някъде през уикенда Той ТЕ познава – и е направен да се развива и да те опознава все повече с течение на времето.

Отговаря ТИ
Разпознава глас – най-естествения начин за общуване HTC U Ultra може да разпознае гласа ти и ти отговаря, дори и да е заспал Управлява телефона, приема или отхвърля разговори, спира или отлага аларми и още, и още Само кажи една дума.

Поставя ТЕ на първо място
Информира ТЕ, без да те прекъсва Новият Dual Display ТИ дава информацията, от която се нуждаеш Перфектен за бърз, удобен достъп до нещата, които използваш най-често Като твоите предпочитани контакти, приложения, напомняния, съобщения за събития и още повече Защото това, което е важно за теб, трябва винаги да е на първо място.

Слуша ТЕ
Вътрешното ухо на всеки човек е уникално както и неговите пръстови отпечатъци HTC USonic4 анализира вътрешното ти ухо с подобен на сонар имулс и адаптира звука за теб Все едно имаш аудио режисьор в телефона си Мини микрофони следят отражението на звука в ушите ТИ Един е за лявото, друг - за дясното ухо Анализира отразените звуци, за да оптимизира слушалките специално за теб Сега вече можеш да чуваш детайли, които досега не си улавял. Дали си в библиотеката или на парти, твоите слушалки се приспособяват, съобразно с нивата на шум около теб.

HTC BoomSoundTM Hi-Fi edition колони гарантират пулсиращ звук Има отделен дизайн на саунда като при водещите акустични системи Високите честоти са по-високи, ниските – още по-ниски Четири многопосочни микрофони улавят позиционирания звук Записва 360-градусово аудио, създаващо впечатление у слушателя, че е там. На рок шоу. Или в концертна зала. Където искаш.

Показва най-доброто от ТЕБ
Прави си брилянтни селфита както винаги си искал Предната селфи камера лесно превключва от 16MP към UltraPixelTM резолюция 5 Така може да избираш между несравнимата светлочувствителност на UltraPixel режима- перфектен за заснемане на вечеря на свещи – или високата резолюция 16MP – когато ти е необходима детайлна голяма снимка.

Снима ТЕБ
Камерата на всеки телефон претендира, че прави страхотни снимки Нашата е определена като най-добрата в индустрията Основната камера 12MP UltraPixel прави снимки с по-малко размазване, по-бързо фокусира и гарантира по-добри снимки през нощта Защото всяка снимка е важна за теб. По всяко време. Навсякъде.

HTC U Ultra
Перфектна симетрия Красиво оцветено стъкло с 3D извивки Изящно тънък Притежава HTC Sense Companion, HTC USonic с 3D Audio, и впечатляващи камери Създаден, за да ТЕ отрази най-добре – the #BrilliantU

Очакваме модела В България през март в следните цветове: BrilliantBlack, IceWhite, SapphireBlue.

99HALT015-00  HTC U Ultra Brilliant Black+Clear Case Cover

99HALT016-00  HTC U Ultra Ice White+Clear Case Cover

99HALT024-00  HTC U Ultra Sapphire Blue+Clear Case Cover

Сравни