Тел. указател

Какво може да понесе един Lenovo ThinkPad?

Новини / Какво може да понесе един Lenovo ThinkPad?

Всъщност, изненадващо много неща.

Заливане с вода, изпускане на пода, директен удар на твърда повърхност, рязане на моркови върху клавиатурата, стъпване върху капака и пускане на половин-килограмови тежести върху него - все ситуации, които никога няма да бъдат покрити от стандартната потребителска гаранция.

За радост гаранционен сервиз няма да е необходим, защото Lenovo ThinkPad издържа всички нестандартни тестове, на които за пръв път в Европа беше подложен миналата седмица в Paradise Mall. От Lenovo България обявиха, че тестовете на живо ще продължат и през ноември, когато специален щанд на ThinkPad ще бъде позициониран в Paradise Mall, София. От 5 до 11 ноември посетителите на търговския център ще могат да наблюдават екстремните условия, в които биват поставяни машините, да получат експертни съвети и да се възползват от отстъпки, в случай, че желаят да се сдобият с изпитано издръжлив компютър.

Всеки клиент на Солитрон също би могъл да се сдобие с изключително издръжливите LenovoThinkPad лаптопи. За повече информация, свържете се с Вашия акаунт мениджър.

Сравни