Тел. указател

NETGEAR представя новия AC Wave 2 Business Access Point (WAC510)

Новини / NETGEAR представя новия AC Wave 2 Business Access Point (WAC510)

Уважаеми партньори,

Представяме Ви NETGEAR WAC510 - AC Wave 2 Business Access Point. Новото предложение на NETGEAR при бизнес ориентираните WiFi-решения идва с поддръжка на Multi User MIMO, скорости до 1.2 Gbps, стабилна WiFi-свързаност дори при работа в среди висока плъстност на WiFi-клиенти и последно, но не по важност, управление през мобилното приложението NETGEAR Insight.

Устройството може да бъде конфигурирано като рутер или точка за достъп и идва с 2 гигабитови порта, единият, от които поддържа PoE 802.3af или 802.3at.

Доживотна гаранция

Точките за достъп Netgear WAC510 идват с доживотна гаранция от производителя, както и чат съпорт и възможност за директна подмяна от производителя при дефект на устройството.
 

NETGEAR Insight

Безжичните точки за достъп NETGEAR WAC510 могат да бъдат управлявани с приложението NETGEAR Insight за Android и iOS, без нужда от допълнителен хардуер.

Приложението Ви позволява да инсталирате нови устройства бързо, само със сканирането на QR кода на гърба на устройството. Освен това получавате достъп до голям брой статистики и настройки.


Повече информация можете да намерите на страницата на производителя.

Предоставяме Ви възможност да вземете и тествате устройство за период от до 10 дни.

За повече информация, свържете се с нас.

Сравни