Тел. указател

Новите DDR4 памети на Corsair – производителност и надеждност от ново измерение

Новини / Новите DDR4 памети на Corsair – производителност и надеждност от ново измерение

От представянето им през 2007 г., Corsair работи активно за да изтиска, колкото е възможно повече производителност от на DDR3 паметите и да създаде най-бързата RAM, която потребителите биха могли да си купят. Въпреки качествата на DDR3, развитието на технологиите, както и нарастналите изисквания на потребителите и бизнеса, изправят сегашното поколение памети до ръба на възвожностите им.

Време е за промяна, време е за DDR4. Dominator Platinum Extreme Performance DDR4 DRAM и Vengence LPX High-performance DDR4 DRAM са новите предложения на Corsair, които целят да направят DDR4 паметите достъпни за масовата публика.

Новият стандарт предлага максимални скорости от 3000 MHz, паметите използват едва 1.2V – консумация на енергия, недостижима за DDR3, а на една “плочка” вече се събират да 16GB. Това означава, че на стандартно дъно с 4 слота могат да бъдат инсталирани до 64GB RAM, спрямо сегашните 32GB.

По-високата скорост, по-ниската консумация на енергия, повишената плътност и не на последно място изключителната надеждност превръщат DDR4 в най-усъвършенстваната RAM технология създавана до сега.

Цени и наличности на DDR4 паметите Corsair ще намерите на сайта на Солитрон.

Сравни