Тел. указател

По-голям, по-смел и по-дързък от всякога: HTC представя най-новия си флагман – HTC U12+

Новини / По-голям, по-смел и по-дързък от всякога: HTC представя най-новия си флагман – HTC U12+

„Живей на ръба“ с HTC 12+, който включва функцията Edge Sense 2 за несравним контрол с една ръка на големия 6-инчов телефон, най-високо оценената двойна камера, USonic пресонализирано аудио и невероятен обтекаем дизайн.

ТАЙПЕ – 23 май, 2018 – На последното си представяне на водещи иновации, практичност без аналог и впечатляващ дизайн HTC представи HTC U12+. U12+ е най-големият и най-смелият флагман на HTC за всички времена, включващ ярък 6-нчов дисплей с подходящ за видео 18:9 широк екран, като същевременно е още по-лесен за използване с функцията Edge Sense 2 за интуитивна работа с една ръка за правене на снимки, допитване до гласовия асистент и практически всичко друго, което би ти се искало да направиш. Просто няма друг такъв телефон, който да е толкова голям, красив и лесен за използване като HTC U12+.

Характеристиките на HTC U12+ включват:

  • Edge Sense 2: Едно ново усещане при допир превръща ъглите на U12+ в един от най-лесните и интуитивни начини да работиш с телефона си. Новата Edge Sense функция знае коя ръка използваш и ти дава свободата с една ръка и двойно потупване по рамката на телефона да управляваш устройството, да задържиш панела, да заключиш ориентирането на екрана, или пък стискайки страните на телефона да правиш снимки или видео, да зуумнеш в някоя карта и всяко друго действие, което може да ти хрумне.
  • Най-високо оценената двойна камера: Двете камери отпред и отзад правят красиви снимки с „боке“ ефект като на професионална камера. Ултрабързият Автофокус 2 включва нов сензор с автофокус за лицево разпознаване и нов лазерен автофокус, който ти гарантира, че никога няма да размажеш обекта на снимката си, докато HDR Boost 2 ти позволява да правиш фантастични снимки във всякаква осветеност. С 2х оптичен зуум на основната камера и 10х дигитален зуум за снимки означава, че винаги ще си готов да правиш снимки отблизо, докато при видеото със Sonic Zoom ти позволява да приближиш някой звук или глас, за да можеш да изрежисираш изцяло това, което записваш. Толкова е добър, че U12+ беше оценен със 103 точки от DxOMark – най-високият резултат в индустрията за смартфон с двойна камера. 1
  • Най-добрият HTC BoomSound, USonic и Qualcomm® aptX™ HD аудио: Невероятен, пулсиращ звук с по-мощни от всякога BoomSound колонки и USonic слушалки с функцията за активно заглушаване на звука Active Noise Cancellation, за да се изолира нежеланият шум. USonic се нагодява по уникалната структура на ухото ти, за да ти предостави най—перфектния звук за твоя слух, за да чуеш всеки висок тон с кристална чистота и всеки басов звук с гръмотевична мощ. За безжично аудио, което надвишава всякакви очаквания aptX HD е създаден да възпроизвежда 24-битово Bluetooth аудио.
  • Обтекаема повърхност: U12+ представя един още по-артистичен дизайн, който включва ултратънки панели на екрана и чувствителни на допир бутони, обгърнати в ярки цветове, които преди не си виждал. Цветът Translucent Blue ти позволява да се насладиш на вътрешната и външната красота на телефона, докато U12+ в Ceramic Black изглежда изключително изискано, а във Flame Red устройството има невероятни преливащи се цветове, създавайки най-динамичния дизайн на HTC, правен някога.
  • Мощност и работа: Оборудван с мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845 с X20 LTE. Който ще обогати начина, по който хората виждат, чуват и си взаимодействат със света около тях. Създаден да надмине всичките ти представи и да ти предостави скорост отвъде Gigabit LTE без да товари излишно батерията ти. С 6GB RAM и 64GB вътрешна памет U12+ разбие очакванията ти за мощността и работата на телефона. Освен това U12+ е готов за виртуалната реалност на Vive Focus (където е наличен) с обаждане и синхронизиране на известията, също така и огледелен режим, който превръща смартфона в твоя личен VR театър.

          HTC U12+ ще бъде наличен в България в цветовете Translucent Blue и Ceramic Black през м. юли в България на свободна цена от 1569лв с ДДС.  


 

Сравни