Тел. указател

Получете подкрепа за внедряване на Office 365 със съдействието на Солитрон

Новини / Получете подкрепа за внедряване на Office 365 със съдействието на Солитрон

Бъдете по-конкурентни, по-гъвкави и по-сигурни с програмата „Модерният бизнес“

Microsoft България, в тясно сътрудничество с Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) стартира програмата „Модерният Бизнес“ за да даде възможност на секторът да стане по-конкурентноспособен, по-гъвкав и по-ефективно да управлява бизнеса си. Тази програма предвижда:

Безплатно внедряване на Office 365

На управителите на малкия бизнес често се налага да вършат всичко сами. Ние искаме да ви помогнем да внедрите Office 365 бързо и сигурно, както и да помогнем на вас и вашите служители да използват максимално всички функционалности на пакета. Безплатното внедряване на Office 365 включва определени услуги, в зависимост от абонаментния план за Office 365 и средата на потребителя. Те могат да обхващат една или повече от следните услуги по внедряване:

  • Подготовка на услугата Office 365: обща конфигурация на домейн (Domain Name System (DNS) настройки), подготовка на услугата и подготовка на потребителските профили;
  • Exchange Online: базова конфигурация и подготовка на услугата, и подготовка на потребителските профили;
  • SharePoint Online: базова конфигурация и първоначално изгрaждане на колекции от сайтове, създаване на SharePoint групи за управление на достъпа до сайтове и съдържание, и OneDrive for Business;
  • Skype for Business: базова конфигурация и подготовка на услугата, и подготовка на потребителските профили.

В случай, че клиентите имат необходимост от услуги, извън посочените, те ще им бъдат предоставени при преференциални условия:

Попитайте продуктовия мениджър

Сравни