Тел. указател

ReadyNAS® by Netgear – вашият личен „облак“

Новини / ReadyNAS® by Netgear – вашият личен „облак“

ReadyNAS® by Netgear

Storage Made Easy

От финансови документи до снимки, Вашите данни са едновременно лични и ценни. Уверете се, че са защитени и достъпни с ReadyNAS® by Netgear. Съхранявайте данни и медийно съдържание във Ваш собствен “облак”. Споделяйте лесно снимки и видео с Вашите близки, независимо дали сте у дома, на работно място или другаде.

Smart Homes Need Smart Storage

Домашната Ви мрежа ежедневно пренася десетки, стотици и дори хиляди снимки, видео, музика и документи. Уверете се, че всичката тази информация е защитена, организирана и достъпна. ReadyNAS® осигурява всичко това лесно и на достъпна цена.

ReadyCLOUD, Вашият личен, домашен „облак”

Сега вече можете да съхранявате и управлявате вашите файлове в „облака”. С възможността за отдалечен контрол, ReadyNAS® by Netgear осигурява достъп до всички Ваши файлове от всяко устройство, независимо къде се намирате. Просто влезете в своя личен облак, за да започнете.

ReadyDROP прави съхранението на данни лесно

Плъзнете (drag) и пуснете (drop). ReadyDROP не само функционира като Dropbox, но поддържа и пълна Dropbox-интеграция.

Елегантен, опростен интерфейс

Всеки елемент от интерфейса на ReadyNAS® e точно там, където очаквате. Управлението на информацията Ви никога не е била толкова лесно и интуитивно.

ReadyDLNA Media Streaming

Гледайте вашите филми, снимки и видео или слушайте музика на всеки телевизор, игрова конзола, таблет или смартфон, който поддържа стандарта DLNА.

Отдалечено архивиране за Time Machine®

ReadyNAS® е напълно съвместим с Apple Time Machine® и поддържа отдалечено или локално създаване на резервно копие или възстановяване от Mac-компютри.

Антивирусна защита

Антивирусната защита е включена във всеки ReadyNAS®. Вашите данни са защитени със сканиране за заплахи в реално време.

Непрекъснати „снимки на състоянието”

Благодарение на неограничените автоматични „снимки на състоянието” (snapshots), потребителите на ReadyNAS® могат да възстановят всяка предишна версия на всеки файл по всяко време.

ReadyNAS

Вижте още: Netgear ReadyNAS RN102 e устройството с най-добро съотношение цена/качество в своя клас според PC World

Сравни