Тел. указател

Channel Trends+Visions 2020 - Виртуалният ИКТ панаир на АЛСО

Новини / Channel Trends+Visions 2020 - Виртуалният ИКТ панаир на АЛСО

На 28-ми април, 2020 ще се проведе уникален ИКТ панаир: Дигиталния Channel Trends+Visions 2020 на АЛСО. Това е първият виртуален панаир на АЛСО за ИКТ индустрията в международен мащаб и вероятно единствения панаир за партньори за тази година!

20 европейски АЛСО държави ще участват в това събитие и България е една от тях. Посетителите могат да очакват широка гама от приветствия, презентации и уебинари. Темите ще включват бизнес възможности за партньори, базирани на облака, 3D печат, бизнес идеи за домашен офис и училище от вкъщи, IT-сигурност и Интернет на нещата, както и много други. Очаквайте дори и забавления в програмата след събитието.

Събитието вече се проведе в Германия, Австрия и Швейцария, където имаше огромен успех с над 6 000 участника от ИКТ индустрията. Заинтересованите партньори могат да се регистрират безплатно за виртуалния CTV 2020 на 28.04.2020 г. в България.


Очакваме с нетърпение един интересен ден изпълнен със заинтересовани гости и експерти на виртуалния Channel Trends+Visions 2020!

Сравни