Тел. указател

Огромен успех за виртуалния панаир на ALSO

Новини / Огромен успех за виртуалния панаир на ALSO


На 28 април се проведе Международният Channel Trends+Visions - виртуалният панаир на ИТ индустрията. След положителния отзвук, който получи цифровия CTV в DACH региона, той беше проведен сега международно. Събитието в момента е едновременно на седем платформи за 20 страни на ALSO. За по-малко от четири седмици екипът се свърза с доставчици, покани дистрибутори и представители на пресата. Идеята бе посрещната с огромен интерес: повече от 250 доставчици участваха с щандове, бяха изнесени 285 презентации, както от вендори, така и от експерти на ALSO, и бяха проведени близо 60 уебинара. Около 10 000 посетители на всички платформи получиха най-новата информация за тенденциите и темите на ИТ индустрията.

В своето приветствие Густаво Мьолер-Хергт, Главен изпълнителен директор на ALSO, открои големите шансове, които вижда за ИТ индустрията. „Кризата може да бъде възможност за всеки - ако имате правилния партньор, който инвестира в бъдещи технологии и платформи, и правилните хора.“

Огромен интерес предизвикаха решенията за съвременното работно място и consumptional бизнес моделът, презентациите за киберсигурността, интернет на нещата и предложенията за офис и училище от вкъщи.

Густаво Мьолер-Хергт: „Липсва ни, разбира се, директният контакт с нашите клиенти и по техни изисквания отваряме офисите си отново стъпка по стъпка. Но в същото време сме сигурни, че това няма да е и последното организирано виртуално събитие. Това е чудесен начин да бъдем свързани и да сме в безопасност в същото време. "

Поради страхотния интерес и многото заявки, седемте платформи на виртуалния международен CTV панаир ще останат отворени до 3 май 2020 г.Директен линк към информацията за медиите:  https://www2.also.com/press/20200429en.pdf  


Contact person ALSO Holding AG:  

Manuela Rost-Hein 

Head of Communications ALSO Group

Phone: +49 151 14040215

E-Mail: manuela.rost-hein@also.com

Сравни