Тел. указател

Уникален формат събитие на Солитрон се проведе в Пловдив

Новини / Уникален формат събитие на Солитрон се проведе в Пловдив

 

Над 200 гости участваха в специална разходка със семинари в четири от известните къщи в Стария Град в Пловдив – Балабановата, Филипополис, къщата на Христо Г. Данов и Бялата къща. По този начин Солитрон даде своята подкрепа за амбицията на Пловдив отново да стане Културна Столица на Европа - за 2019.

Атмосферата в историческите обекти, информацията за тях и разходката по калдъръма направиха незабравими специалните презентации на вендорите, подкрепили събитието: APC, AXIS, Cisco, D-Link, DELL EMC, Eaton, Fujitsu, Huawei, IBM, Lenovo, McAfee, Microsoft, Milestone, Netgear, Samsung, Philips и Unify. Типичната обстановка от преди 100 и повече години новостите и интерактивният формат направиха сесиите още по-живи и интересни. И, както разказва историята, на втория етаж в къщите, където са се сключвали сделки и канили гости, отново кипеше бизнес живот 200 години по-късно.

 

На финала презентацията на Coface, направена от Милена Виденова – Управител на Coface за България, предизвика интерес с оценката на икономическите тенденции по света и у нас. Тя посочи и начините и моделите на застраховане, подходящи за различни бизнеси и вертикали.

 

Солитрон, като VAD дистрибутор ( дистрибутор с добавена стойност), винаги се стреми да предлага най-новото и най-доброто на своите клиенти: като  продукти, услуги, условия и работа с партньорите. Ралица Килиан, Генерален Директор на Солитрон, представи на гостите новостите и възможностите, от които могат да се възползват те. Подчерта програмите за лоялност и финансиране, обновения партньорски портал, логистичните и pre sales услуги на дистрибутора.

Сравни