Тел. указател

Солитрон събра своите партньори и клиенти в Несебър

Новини / Солитрон събра своите партньори и клиенти в Несебър

На 10 и 11 октомври в хотел “Феста Панорама”, Несебър, се проведе Computer Business Day – едно събитие организирано от “Солитрон България” ООД със съдействието на Acer, AMD, HP, IBM, Lenovo и Microsoft.

Сто и тридесет представители на IT-сектора от цялата страна уважиха двудневното събитие, по време, на което домакините от Солитрон и техните партньори представиха своите най-нови предложения, както и прогнозите си за бъдещото развитие на бранша.

В своеобразен акцент на събитието се превърна презентацията на Евелин Стоев от IDC, който представи възможностите и предизвикателствата пред PC-пазара в България, както и презентацията на Радослав Ризов от Microsoft, която запозна гостите с възможностите да получат европейско финансиране за своите проекти.

По време на Computer Business Day, за пръв път на IT-събитие в България се проведе панелна дискусия за предизвикателствата, пред които е изправена технологичната индустрия. Панелистите, Ралица Килиан, Изпълнителен директор на Solytron, Димитър Каданов, Директор корпоративни клиенти и партньори в Microsoft България, Атанас Шарков, Съосновател на мрежата Таксистарс, Иван Дочевски, Директор продажби във Varna Data Center ltd., Владимир Владков, Издател на в-к Computerworld и списание Networkworld България и Радослав Ризов, Експерт Проекти и Програми в Microsoft България, обсъдиха, предварително избраните от гостите теми:

  • Как се трансформират търговските канали?
  • Какво ни тревожи в стратегиите на производителите и от какво ново можем да се възползваме?
  • Какво ни тревожи в стратегиите на производителите и от какво ново можем да се възползваме?

Дискусията предизвика голям интерес и продължи двойно повече от предвиденото.
Наред с интересната програма, хубавото време на морския бряг и караоке вечерта с награди допринесоха допълнително за доброто настроение на всички участници.

Сравни