Тел. указател

Нов оторизиран сервиз на Apple в България - ОПА Солюшънс ЕООД (OPA Solutions)

Новини / Нов оторизиран сервиз на Apple в България - ОПА Солюшънс ЕООД (OPA Solutions)

Уважаеми клиенти и Apple потребители, 

Solytron с радост споделя с Вас, че още един наш партньор е оторизиран сервиз на Apple за България - ОПА Солюшънс ЕООД (OPA Solutions).
Ние от Solytron се доверяваме на екипа на OPA Solutions заради дългогодишния им опит в поддръжката и сервизирането на Apple продукти, професионалното отношение и големия набор от услуги.
Именно ползотворното ни партньорство е причината да препоръчаме техните услуги за консултации, обучения, поддръжка на място, диагностика и ремонт на всички Apple продукти.
Като наши партньори, ще получите от OPA Solutions достъп до техния сервизен портал, където можете да регистрирате сервизни случаи, да следите тяхното развитие и да получавате известия
за промяна в статуса на ремонта на всеки един продукт в реално време.

Специално за клиентите на Solytron оторизираният сервиз предлага и отстъпка от цените за части и услуги. Можете да се свържете с OPA Solutions на адрес support@opasolutions.net или да ги посетите
в техния сервизен център на ул. „Лъчезар Станчев“ №5, Софарма Бизнес Тауърс, търговски център, ет. 2 всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и в събота от 10:00 до 16:00.
Ценова листа, услуги и друга информация ще намерите на www.opasolutions.net


С уважение,
Екипът на Solytron

Сравни