Тел. указател

Солитрон с нова визия, нов шоурум и нов офис

Новини / Солитрон с нова визия, нов шоурум и нов офис

На 31 май се състоя официалното откриването на новия офис и шоурум на "Солитрон България ООД".

Компанията организира парти за своите дилъри, партньори, доставчици и медиите, с които работи, за да отбележи преместването на офисите си в Sofia Airport Center (SAC).

Акцентът на събитието беше представянето на обновеното лого, новия слоган и корпоративна идентичност на Солитрон. Името Солитрон вече 23 години се свързва с доверие, дългогодишни партньорски взаимоотношения, лоялност и устойчиво развитие. Новата визия на марката е дело на рекламна агенция Clockwork. Екипът на агенцията успя да създаде визуална идентичност, която напълно се вписва в новата концепция на Солитрон за модерна комуникация и пазарна адекватност, за динамичност и достъпност.

Събитието бе подкрепено от AOC, APC, Brother, Cisco, D-Link, Eaton, EMC, Epson, Genius, Lenovo, Philips, Sony и WD.

Дизайнът и обзавеждането на новия офис на Солитрон е дело на фирма Cantek, автор и на брандирането на шоурума на дистрибутора. А дизайнът и изработката на шоурума са на специалистите от Зора Стил.

Квартет StringS създаде специална атмосфера на тържеството, а много от марките раздадоха награди в томболата на клиентите на фирмата и поднесоха изненади на домакините.

Сравни