Тел. указател

Солитрон ще подкрепи публичната лекция на Мервин Курлански в НХА

Новини / Солитрон ще подкрепи публичната лекция на Мервин Курлански в НХА

Един от най-известните съвременни дизайнери, Мервин Курлански, ще изнесе лекция в НХА на 13 октомври, вторник, от 13:30 часа в галерия "Академия".

Работата на Курлански отдавна прехвърля конвенционалните рамки на графичния дизайн, а постиженията му в дизайна на корпоративна идентичност /брандинг/, символни системи, вестници, списания, брошури, каталози, книги, обложки на книги, плакати и опаковки успешно се съчетават с дейността му на консултант по дизайн на редица утвърдени компании, фондации и дизайнерски фирми.

Авторът пристига в София по покана на Националната художествена академия, за да представи своята публична лекция, „Моята философия за дизайна – изкуството като неочаквани преноси на мисълта“ и за да се срещне с преподаватели и студенти от Академията. Солитрон България има удоволствието да е сред компаниите, които подкрепят събитието, заради значителния принос на именития дизайнер в дизайна на продукти от редица сфери на индустрията, включително и от сферата на Информационните технологии.

Сравни