Новини

Solytron е новият дистрибутор на сектор Потребителската електроника на Philips


 Solytron е новият дистрибутор на сектор Потребителската електроника на Philips

Уважаеми партньори,

Считано от март 2014, Solytron и представителството на Royal Philips в България официално разширяват своето партньорство в областта на Потребителската електроника.

Royal Philips е Холандска компания, използваща разнообразни технологии, фокусирана върху подобряване на живота на хората чрез значими иновации в областите на Здравеопазването, Потребителската електроника и Осветлението. Компанията е глобален лидер в кардиологичната помощ, бързата медицинска помощ и медико-санитарната помощ у дома, енергийно ефективните решения за осветление и новите осветителни приложения, както и в мъжкото бръснене, подстригване и устната хигиена.

Philips предоставя иновативни и локално значими технологии в областта на Потребителската електроника, които носят реална полза на потребителите и заинтересованите страни. Съчетавайки и двете – хора и иновации – компанията създава следващо поколение технологии и продукти, които хората наистина имат необходимост. Това са значими иновации, които помагат на хората да бъдат здрави, да живеят добре и да се наслаждават на живота.

Сектор Потребителска електроника обединява групите продукти – Бръснене и подстригване, Красота, Кухненски уреди, Прахосмукачки, Грижа за дрехите, Кафе, Грижа за майката и детето и Грижа за устната хигиена. Пълния набор от продукти ще намерите на нашия сайт и повече информация за компанията може да намерите на официалния сайт www.philips.bg.

Актуалното портфолио от продукти Philips може да намерите на www.solytron.bg. Въпросите и запитвания отправяйте към г-н Здравко Ангелов, Продуктов мениджър Philips SDA в Solytron, на zdravko_angelov@solytron.bg или телефон 02/ 9602 353.

Скоро очаквайте и нови промоции за сектор Потребителска електроника на Philips, които ще бъдат обявявани своевременно в дневника на Solytron, както и в нашия бюлетин.

C уважение,

Екипът на Solytron

Регистрация

Данни на фирмата
Адрес за доставка
Бизнес информация
 • Годишен оборот на фирмата за предходната година в лева без ДДС.
 • Очакван оборот със Солитрон
 • Брой офиси/магазини
 • Брой служители
Потребителски данни
 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Потребителя ще може да:

 • Да редактира фирмените данни
 • Да кани нови потребители и да изтрива съществуващи такива
 • Да разглежда всички документи

На посочения имейл ще получите инструкции за работа със системата ни. Акаунтът ще бъде активиран от наш служител.

Запитване

 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Кандидаствай

Видео