Новини

AOC g2460Pqu – разработен от геймъри за геймъри


 AOC g2460Pqu – разработен от геймъри за геймъри

Този модел на тайванската AOC е сериозно изкушение за любителите на игри, защото предлага най-добрите характеристики, постигани към момента от TFT монитор. 24-инчовият AOC g2460Pqu беше представен през пролетта с основен акцент върху свръх високата честота на опресняване на картината – 144 Hz. Казано с други думи, картината се изобразява на екрана не по-малко от 144 пъти в секунда. Така е изключено тя да бъде накъсана или размазана. За сравнение – обикновените TFT монитори все още използват честота на опресняване от 60 Hz.

За постигането на такава скорост на изобразяване помага изключително бързото време за реакция на пикселите на TN матрицата – само 1 милисекунда, както и оптимизираната обработка на сигнала от компютъра, за да се намали до минимум т.нар. input lag. Всички тези характеристики реално дават възмож ност на играча да забележи по-бързо движенията на противника и да се наслаждава на висока кадрова честота, и възможно най-гладка анимация на дви женията.

И тъй като мониторът е разработен в непосредствено сътрудничество с професионални геймъри, той е напълно проектиран според техните желания – това включва многообразието от конектори за свързване -- VGA, DVI, HDMI и Display Port, USB хъб с 4 порта (2 бр. USB 3.0) - един от които може ускорено да зарежда мобилни устройства, изход за слушалки, вградени високоговорители и екранни графики, които могат да се настройват от потребителя. Стойката подлежи на настройка във всички посоки и позволява дори обръщане на 90 градуса за работа в портретен режим.

AOC g2460Pqu се предлага 3 години гаранция. Моделът е вече наличен в нашия склад.

Регистрация

Данни на фирмата
Адрес за доставка
Бизнес информация
 • Годишен оборот на фирмата за предходната година в лева без ДДС.
 • Очакван оборот със Солитрон
 • Брой офиси/магазини
 • Брой служители
Потребителски данни
 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Потребителя ще може да:

 • Да редактира фирмените данни
 • Да кани нови потребители и да изтрива съществуващи такива
 • Да разглежда всички документи

На посочения имейл ще получите инструкции за работа със системата ни. Акаунтът ще бъде активиран от наш служител.

Запитване

 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Кандидаствай

Видео