Новини

Circuit от Unify разширява дейността си в над 30 държави


Circuit от Unify разширява дейността си в над 30 държави

Unify - един от водещите световни доставчици на комуникационни услуги и софтуер, ще започне да предлага своята платформа за корпоративни комуникации, Circuit, в над 30 държави.

Circuit прави революция в корпоративните комуникации като предоставя на своите клиенти висококачествен глас, видео, управление и редактиране на документи в реално време, чат, съобщения и споделяне на файлове в един комуникатор, достъпен от всяка точка на света. Компанията е помислила и за своите партньори, които със Circuit получават лесен достъп до пазара на "софтуер като услуга" (SaaS).

Именно „създаването на нови източниците на приходи за партньорите е и една от основните цели“ на компанията, наследник на Siemens Enterprise Communications, според Джон Причард, Изпълнителен вицепрезидент на световните канали за дистрибуция в Unify.

Circuit всъщност e част от цялостна екосистема от решения, които обединяват корпоративните мрежи, устройства и приложения в една платформа за съвместна работа и общуване и са причината за успеха на компанията. Unify доставя над 75% от решенията за комуникация на компаниите от Fortune Global 500. Наскоро приложението получи и международно признание. Circuit беше отличен с наградите "Продукт на годината" от TMC и WebRTC World. Може да тествата Circuit безплатно за 30 дни тук.

Unify и официалният дистрибутор и представител на българския пазар "Солитрон България" ООД ще работят съвместно, за да направят решенията на Unify още по-достъпни и популярни за клиентите в България.


View on YouTube

Регистрация

Данни на фирмата
Адрес за доставка
Бизнес информация
 • Годишен оборот на фирмата за предходната година в лева без ДДС.
 • Очакван оборот със Солитрон
 • Брой офиси/магазини
 • Брой служители
Потребителски данни
 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Потребителя ще може да:

 • Да редактира фирмените данни
 • Да кани нови потребители и да изтрива съществуващи такива
 • Да разглежда всички документи

На посочения имейл ще получите инструкции за работа със системата ни. Акаунтът ще бъде активиран от наш служител.

Запитване

 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Кандидаствай

Видео