Новини

Netgear представи своите нови, гигабитови Click-суичове


Netgear представи своите нови, гигабитови Click-суичове

Броят на устройствата, които се нуждаят от гигабитова свързаност, непрекъснато расте, а с него расте и нуждата на потребителите от свободни, но и достъпни Ethernet-портове. Осигуряването на свързаност обаче не винаги е лесна задача, особено, когато за целта е необходимо да се монтират обемисти суичове с 8, 16 и повече портове.

Специалистите на Netgear са намерили елегантно решение на този проблем, което е инкорпорирано в новите суичове на производителя от серията NETGEAR ProSAFE® Click Switches. Благодарение на специалната скоба за монтиране, всеки Click-суич лесно може да бъде закрепено хоризонтално или вертикално точно там където е необходимо.

Захранващият кабел, който може да бъде насочен навън или надолу, включената в комплекта, скоба за захващане на мрежовите кабели и вграденото захранване, което елиминира нуждата от обемни адаптери, позволят не само лесен, но и компактен монтаж. Това прави суичовете изключително подходящи за образователни институции, офиси, лаборатории, конферентни зали и т.н.

Освен лесния монтаж, суичовете от серията притежават и редица функционалности, характерни за Plus-суичовете на Netgear. Част от тях са приоритизиране на трафика, VLAN, QoS, Loop detection, автоматично предотвратяване на DoS атаки и управление на бандуита, а 8-портовите NETGEAR ProSAFE® Click суичове имат и още една допълнителна екстра -- 2 USB-порта за удобно зареждане на таблети и смартфони. 

Последното, но не по-важност, всички устроиства от новата серия са с доживотна гаранция, която осигурява допълнително спокойстви и защита за Вашия бизнес.

 Модели:

Статии за Netgear:

Регистрация

Данни на фирмата
Адрес за доставка
Бизнес информация
 • Годишен оборот на фирмата за предходната година в лева без ДДС.
 • Очакван оборот със Солитрон
 • Брой офиси/магазини
 • Брой служители
Потребителски данни
 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Потребителя ще може да:

 • Да редактира фирмените данни
 • Да кани нови потребители и да изтрива съществуващи такива
 • Да разглежда всички документи

На посочения имейл ще получите инструкции за работа със системата ни. Акаунтът ще бъде активиран от наш служител.

Запитване

 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Кандидаствай

Видео