Новини

NETGEAR представя новия AC Wave 2 Business Access Point (WAC510)


NETGEAR представя новия AC Wave 2 Business Access Point (WAC510)

Уважаеми партньори,

Представяме Ви NETGEAR WAC510 - AC Wave 2 Business Access Point. Новото предложение на NETGEAR при бизнес ориентираните WiFi-решения идва с поддръжка на Multi User MIMO, скорости до 1.2 Gbps, стабилна WiFi-свързаност дори при работа в среди висока плъстност на WiFi-клиенти и последно, но не по важност, управление през мобилното приложението NETGEAR Insight.

Устройството може да бъде конфигурирано като рутер или точка за достъп и идва с 2 гигабитови порта, единият, от които поддържа PoE 802.3af или 802.3at.

Доживотна гаранция

Точките за достъп Netgear WAC510 идват с доживотна гаранция от производителя, както и чат съпорт и възможност за директна подмяна от производителя при дефект на устройството.
 

NETGEAR Insight

Безжичните точки за достъп NETGEAR WAC510 могат да бъдат управлявани с приложението NETGEAR Insight за Android и iOS, без нужда от допълнителен хардуер.

Приложението Ви позволява да инсталирате нови устройства бързо, само със сканирането на QR кода на гърба на устройството. Освен това получавате достъп до голям брой статистики и настройки.


Повече информация можете да намерите на страницата на производителя.

Предоставяме Ви възможност да вземете и тествате устройство за период от до 10 дни.

За повече информация, свържете се с нас.

Регистрация

Данни на фирмата
Адрес за доставка
Бизнес информация
 • Годишен оборот на фирмата за предходната година в лева без ДДС.
 • Очакван оборот със Солитрон
 • Брой офиси/магазини
 • Брой служители
Потребителски данни
 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Потребителя ще може да:

 • Да редактира фирмените данни
 • Да кани нови потребители и да изтрива съществуващи такива
 • Да разглежда всички документи

На посочения имейл ще получите инструкции за работа със системата ни. Акаунтът ще бъде активиран от наш служител.

ДЕКЛАРАЦИЯ

ДЕКЛАРАЦИЯ

РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година

С настоящата декларирам съгласието си „Солитрон България“ ООД, с ЕИК 202990290 /наричано накратко „дружеството“/, да съхранява и обработва мои лични данни, както следва: три имена, адрес, телефонен номер, имейл адрес, както и ЕГН /в случай че при регистрация на своя профил съм предоставил/а такива/ за целите на изпълнение на направена от мен поръчка, както и да предоставя гореизброените мои лични данни на лица, които са свързани с изпълнението на поръчката/доставката, включително дружества, изпълняващи куриерски услуги.

Посочените данни предоставям лично при регистрацията си като клиент/ потребител на дружеството.

В посочения по–долу срок, ако няма друго законово защитимо основание за обработване от Дружеството на личните ми данни, имам право по всяко време да оттегля съгласието, предоставено с тази декларация и да поискам изтриване на личните ми данни /право „да бъда забравен”/, както и на право да поискам коригиране на горепосочените лични данни като изпратя съответно съобщение на горепосочения пощенски или имейл адрес.

Независимо от това, съм уведомен, че в случай на потвърдена поръчка „Солитрон България“ ООД ще съхрани и обработва изброените мои лични данни за сроковете съгласно действащото законодателство за счетоводни цели /10+1 години/ от датата на съставяне на счетоводния документ.

Уведомен съм, че дружеството не прилага автоматизирано вземане на индивидуални решения, включително профилиране.

Декларирам, че съм информиран за обстоятелствата по чл. 13. от РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година (Общ регламент относно защитата на данните), включително за правото ми на жалба.

Съгласявам се дружеството да съхранява горепосочените данни, респективно регистрирания от мен профил за срок до 10 /десет/ години от датата на последната поръчка, която съм направил, като съм уведомен, че съхраняването на профила ми /данните в него/ се използват за осъществяване на евентуални последващи поръчки от моя страна.

Съгласен съм Не съм съгласен

Запитване

 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Кандидаствай

Видео