Новини

Дисплей на цял екран за целия свят – и за красотата на България


Дисплей на цял екран за целия свят – и за красотата на България

Една от най-бързо развиващите се технологични компании в света – Xiaomi, съвместно със Солитрон, направи специална кампания външна реклама за представяне на новия смартфон Mi Mix 2.

Акцентът на визуалната кампания е посланието „Дисплей на цял екран за целия свят”. А самите фотографии във визиите са на културни и природни забележителности от България, „заснети“ чрез оcнoвнaтa 12-мeгaпиĸceлoвa ĸaмepa нa Хіаоmі Мі Міх 2. Tя paзпoлaгa c 4-ocнa oптичнa cтaбилизaция, cпoмaгaщa зa пo-дoбpи cнимĸи пpи нaмaлeнa ocвeтeнocт и пo-cтaбилнo видeo, ĸaĸтo и aвтoфoĸyc, и LЕD cвeтĸaвицa. Включени са снимки на места като язовир Студен кладенец, обл. Кърджали; Рила; язовир Широка поляна, Родопи; Храм-паметник „Свети Александър Невски“; Борисова градина; бул. България.

Алуминиев корпус, керамичен гръб, бърз процесор Snapdragon 835, 5.99" екран, достатъчно памет – Xiaomi Mi MIX 2 практически е почти перфектен телефон, както споделя и самият Филип Старк.

Партньорите на Солитрон могат да се запознаят с продуктите на Xiaomi, част от които вече може да намерите на склад при нас, както и в каталога ни на www.solytron.bg

Регистрация

Данни на фирмата
Адрес за доставка
Бизнес информация
 • Годишен оборот на фирмата за предходната година в лева без ДДС.
 • Очакван оборот със Солитрон
 • Брой офиси/магазини
 • Брой служители
Потребителски данни
 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Потребителя ще може да:

 • Да редактира фирмените данни
 • Да кани нови потребители и да изтрива съществуващи такива
 • Да разглежда всички документи

На посочения имейл ще получите инструкции за работа със системата ни. Акаунтът ще бъде активиран от наш служител.

ДЕКЛАРАЦИЯ

ДЕКЛАРАЦИЯ

РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година

С настоящата декларирам съгласието си „Солитрон България“ ООД, с ЕИК 202990290 /наричано накратко „дружеството“/, да съхранява и обработва мои лични данни, както следва: три имена, адрес, телефонен номер, имейл адрес, както и ЕГН /в случай че при регистрация на своя профил съм предоставил/а такива/ за целите на изпълнение на направена от мен поръчка, както и да предоставя гореизброените мои лични данни на лица, които са свързани с изпълнението на поръчката/доставката, включително дружества, изпълняващи куриерски услуги.

Посочените данни предоставям лично при регистрацията си като клиент/ потребител на дружеството.

В посочения по–долу срок, ако няма друго законово защитимо основание за обработване от Дружеството на личните ми данни, имам право по всяко време да оттегля съгласието, предоставено с тази декларация и да поискам изтриване на личните ми данни /право „да бъда забравен”/, както и на право да поискам коригиране на горепосочените лични данни като изпратя съответно съобщение на горепосочения пощенски или имейл адрес.

Независимо от това, съм уведомен, че в случай на потвърдена поръчка „Солитрон България“ ООД ще съхрани и обработва изброените мои лични данни за сроковете съгласно действащото законодателство за счетоводни цели /10+1 години/ от датата на съставяне на счетоводния документ.

Уведомен съм, че дружеството не прилага автоматизирано вземане на индивидуални решения, включително профилиране.

Декларирам, че съм информиран за обстоятелствата по чл. 13. от РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година (Общ регламент относно защитата на данните), включително за правото ми на жалба.

Съгласявам се дружеството да съхранява горепосочените данни, респективно регистрирания от мен профил за срок до 10 /десет/ години от датата на последната поръчка, която съм направил, като съм уведомен, че съхраняването на профила ми /данните в него/ се използват за осъществяване на евентуални последващи поръчки от моя страна.

Съгласен съм Не съм съгласен

Запитване

 • Въведете символите от картинката.

  captcha

Кандидаствай

Видео